Visie

where-the-magic-happens

Trainer:

Marenthe de Bruijne

Ik wil hier meer over weten 

« terug naar Homepage

Minder besturen, meer verbinden

We zijn allemaal onderdeel van de netwerksamenleving. En dat vraagt om een flexibele manier van denken en van doen. Van anders kijken en nieuwe wegen bewandelen. In verbinding met de ander. Dat is persoonlijk leiderschap: jij staat aan het roer.

Maatschappelijke innovatie
Je ziet het overal: krachtige burgerinitiatieven, zoals Stadslab Leiden waar ruim 900 Leidenaren de stad samen leuker en aantrekkelijker maken. Burgers die de stad willen vernieuwen. Ook gemeentes zijn zich bewust van hun veranderende rol en geven steeds vaker ondersteuning en ruimte aan maatschappelijk actieve burgers. En experimenteren met overheidsparticipatie als vernieuwende werkwijze.

Lenig denken
Wij geloven in het nieuwe samenspel van overheid, samenleving en bedrijfsleven. In cocreatie en de inzet van het collectief gedachtegoed. Een ding staat vast: je moet er lenig voor kunnen denken.

Daarom helpen wij vernieuwende beslissers in de publieke sector trefzekere stappen te zetten: minder besturen, meer bemiddelen en meer verbinden. Je sluit aan, beweegt mee, ondersteunt en faciliteert. Je doorbreekt oude denkpatronen en vergroot je slagkracht.

Schud de netwerker in je wakker!© CreaSense 2012 Alle rechten voorbehouden.