Klanten

CreaSense haalt positieve energie naar boven

Oranje Fonds

Voor het Oranje Fonds verzorgt CreaSense verschillende inspiratiesessies. Tijdens de workshops brainstormen de deelnemers over een gezamenlijk of persoonlijk thema. Resultaat: Co-creatie, onderlinge verbindingen en het vergroten van het draagvlak.

Marenthe is in staat groepen mensen in beweging te krijgen. Ze haalt positieve energie naar boven, waardoor er veel kruisbestuiving en nieuwe ideeën ontstaan. Ze biedt een prikkelende, vertrouwde omgeving waarin zij mensen uitlokt om out-of-the-box te denken.

— Marinka Peerdemann, communicatieadviseur Oranje Fonds

Rabobank West Betuwe

Marenthe staat samen met René Hartman ondernemers bij om uitdagende groeiplannen te formuleren voor hun bedrijf. In verschillende workshops komen aspecten van Innovatiewerkplaats aan bod.

Marenthe en René zijn inspirerend en doortastend: met elkaar hebben we een pakkend, spannend programma opgetuigd voor innovatieve ondernemers in de regio.

— Tineke Rinkel, medewerker marktbewerking

Gemeente Rijnwoude – Werken in het Westen

In het kader van een samenwerkingsverband van 22 gemeentes in de regio’s Amstel Rijn en Holland-Rijnland, verzorgt CreaSense een aantal trainingen zoals Boeiend Presenteren, Mindmappen en Lenig Denken.

Wat een uitdagende training! In de cursus leer je contact te maken en te houden met je publiek. En wat je leert kun je ook gebruiken in vergaderingen en onderhandelingen. Een aanrader!

— Manon Stok, beheerder Afval & Milieu Rijnwoude

Ecover

Ecover is een bedrijf dat schoonmaakproducten maakt op basis van hernieuwbare plantaardige grondstoffen en mineralen. Om de innovatie en creativiteit te stimuleren, verzorgde CreaSense een training Mindmappen.

Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Uitstekende balans tussen theorie en praktijk. Ik kan het geleerde direct toepassen in projecten, voor problem solving, brainstormen en presentaties.

— Ton Domen, Innovation manager

Meer weten over CreaSense? Vertel het ons, we helpen je graag verder.

Wil je meer referenties, of gewoon eens praten of CreaSense jouw organisatie kan helpen?

Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact met mij op© CreaSense 2012 Alle rechten voorbehouden.