Innovatiewerkplaats

Duur: 1 dag
Groep: 6-12 personen
Kosten: € 2.100,- per dag
Inclusief Business Model Canvas en werkboek

Trainer:
Marenthe de Bruijne en/of René Hartman

Ik wil meer weten over Innovatiewerkplaats

« terug naar Trainingen

Van creativiteit tot realisatie

De kracht van de netwerksamenleving ligt bij participatie en co-creatie. Innovatiewerkplaats helpt om dit handen en voeten te geven. Praktisch, direct toepasbaar en resultaatgericht. We stropen samen de mouwen op!

Wat is Innovatiewerkplaats?

Innovatiewerkplaats is een methode waarmee je beleid, projecten, of werkwijzen vernieuwt. Het is een ideaal middel om de krachten van overheid, bedrijfsleven en maatschappij te bundelen. Stapsgewijs, helder en doeltreffend. Bij Innovatiewerkplaats staat co-creatie centraal.

Marenthe en René zijn inspirerend en doortastend: met elkaar hebben we een pakkend, spannend programma opgetuigd voor innovatieve ondernemers in de regio.
— Tineke Rinkel, medewerker marktbewerking

Gezond verstand, positieve energie en een dosis lef vormen de basis. Met trends gericht op de toekomst en creatieve denktechnieken dagen wij je uit buiten de gebaande paden te gaan. En zo te zoeken naar nieuwe kansen voor het onderwerp waar je draagvlak of nieuwe ideeën voor nodig hebt. beleid. Als lenige denker vertaal je de beste ideeën naar een concept en/of concreet projectplan.

In deze workshop ervaar je de kracht van deze eenvoudige methodiek. Je gaat naar huis met een set concrete gereedschappen.

Voor wie is de Innovatiewerkplaats?

  • Voor iedereen die geïnteresseerd is in maatschappelijke innovatie.
  • Voor iedereen die op zoek is naar middelen om co-creatie te stimuleren.
  • Voor iedereen die gelooft in een vernieuwende aanpak om het collectief gedachtegoed aan te spreken.

Meer informatie vind je hier: website van Innovatiewerkplaats >© CreaSense 2012 Alle rechten voorbehouden.