Inspiratiesessies

Duur: 1 dagdeel
Groep: 6-100 personen
Kosten: € 995,- per dagdeel

Trainer: Marenthe de Bruijne

Ik wil meer weten over Inspiratiesessies

« terug naar Trainingen

Benut het talent van jezelf en anderen om iets te creëren

Alles is mogelijk als je in kansen denkt. Maar soms kun je als team wel even een zetje gebruiken bij het opzetten van bijvoorbeeld een evenement of een nieuw project. Een inspiratiesessie zorgt voor een positieve en creatieve start.

Wat is een inspiratiesessie?

Tijdens de inspiratiesessie ga je met elkaar aan de slag om op een creatieve manier ideeën te bedenken. Je benut het talent van jezelf en anderen om iets te creëren. Elke sessie is maatwerk, want de aanleiding is altijd anders.

Tijdens ons 20-jarig bestaan hebben we Marenthe gevraagd een inspiratiesessie te begeleiden met 80 van onze gasten. De gedegen voorbereiding, prettige sfeer en verrassende uitkomsten staan symbool voor de vlotte en professionele aanpak van CreaSense.
— Nina Tellegen, directeur Stichting DOEN

Een inspiratiesessie bevordert het samenwerken, zorgt voor co-creatie en prikkelt het out of the box denken. En stel dat er mooie ideeën uit voortkomen, dan kun je deze concrete handen en voeten geven in de Innovatiewerkplaats.

Voor wie is een inspiratiesessie?

Ben je op zoek naar inventieve oplossingen voor fondsenwerving? Zoek je een manier om intern alle neuzen dezelfde op te krijgen? Wil je verfrissende ideeën voor een evenement of campagne? Dan is een inspiratiesessie een goed idee.© CreaSense 2012 Alle rechten voorbehouden.